Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Γειά χαρά. Η χθεσινή μέρα δεν ήταν καλή καθώς είχα 1/3 επιλογές. Σήμερα ελπίζω σε καλύτερη μέρα.


Σήμερα δεν θα αλλάξω τακτική και θα ποντάρω, ξανά, σε ένα μονό αποδεκτό και σε μια δυάδα.


Το μονό αποδεκτό θα είναι ο άσσος της Νιουκάστλ κόντρα στην Άστον Βίλα. Σίγουρα η επιλογή αυτή έχει ρίσκο, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που με οδηγούν στον άσσο. Πρώτα από όλα η δύναμη του Σέντ Τζέϊμς Πάρκ, όπου η Άστον Βίλα περνάει άσχημες στιγμές καθώς μετράει δύο νίκες στα τελευταία 16 παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ. Δεύτερον οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετές απουσίες και παίζουν κόντρα στην σχεδόν πλήρης Νιουκάστλ όπου μπροστά στο κοινό της θέλει να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Α και κάτι ακόμα, πριν δύο χρόνια η Άστον Βίλα έριξε κατηγορία την Νιουκάστλ , αφού την κέρδισε την τελευταία αγωνιστική και αυτό σίγουρα δίνει μεγάλο κίνητρι για νίκη-ρεβάνς στον σημερινό αγώνα. Θα τιμήσω τον άσσο που πληρώνει 2,8


Πάμε τώρα στην σημερινή δυάδα. Πρώτη επιλογή θα είναι τα πολλά γκολ στον αγώνα ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και την Άλκμαρ. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και αναμένω να επαληθεύσουν το όβερ έστω και οριακά. Δεύτερη επιλογή είναι ο άσσος από ημίχρονο της Σέλτικ κόντρα στην αδύναμη Σέντ Μίρεν.


Συνεπώς ...


Νιουκάστλ-Άστον Βίλα (1) στο 2,8 (6-0)
1/1
ΤΑΜΕΙΟ
... και ...


Αϊντχόφεν-Άλκμαρ (όβερ) στο 1,65 (3-1)
Σέλτικ-Σέντ Μίρεν (1ημ./1τελ.) στο 1,61 (1ΗΜ/1ΤΕΛ)
2/2
TAMEIO 
Καλή μας επιτυχία!!!


Υ.Γ. Επίσης καλοβλέπω τον άσσο της Ντόρντμουντ κόντρα στην Λεβερκούζεν και είναι πολύ πιθανό να τον τιμήσω σε αποδόσεις κοντά στο 2,3 με 2,4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: