Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Καλησπέρα σε όλους του φίλους του μπλόγκ. Γεμάτη, στοιχηματικά, είναι η σημερινή μέρα καθώς το κουπόνι έχει πολλούς αγώνες.


Πάμε να δούμε κάποια μάτς που αξίζουν την στοιχηματική μας προσοχή ...


Πρώτη στάση θα κάνω στο γερμανικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στο Μπορούσια Πάρκ όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας της Γκλάντμπαχ με την Νυρεμβέργη. Οι γηπεδούχοι έχουν ποιοτική ομάδα και στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί. Σήμερα έχουν κάποιες απουσιούλες αλλά αναμένω να πάρουν το τρίποντο μπροστά στο κοινό τους κόντρα σε μια ομάδα που ακόμα ψάχνεται, καθώς έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Σε αυτό το μάτς θα ποντάρω τον άσσο από το ημίχρονο που το βρίσκω στο 2,9.


Στα άλλα μάτς της ημέρας, θεωρώ καλή επιλογή τον άσσο της Μαρσέϊγ κόντρα στην Λοριάν. Μετά από δύο σερί ήττες περιμένω την αντίδραση των πρωταθλητών Γαλλίας. Ο άσσος πληρώνει 1,61. Επίσης στην ίδια ακριβώς απόδοση βρίσκω το διπλό των πρωταθλητών Πορτογαλίας, όπου ούτε και αυτοί έκαναν καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι τα δύο αυτά σημεία αξίζουν να παιχτούν σε μια δυάδα.


Συνεπώς παίζω μονό αποδεκτό ...


Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη (1ημ./1τελ.) στο 2,9 (XHM/XTEL)
0/1
και μια δυάδα ...


Μαρσέϊγ-Λοριάν (1) στο 1,61 (2-0)
Νασιονάλ Μαδέϊρα-Μπενφίκα (2) στο 1,61 (2-1)
1/2
Καλή μας επιτυχία!!!

1 σχόλιο:

Lefteris "Arxentinos" είπε...

θα το ακουληθήσω και γω το δεύτερο στοιχηματάκι μάζι με 1 κάρντιφ