Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ


Καλημέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Σιγά σιγά μπαίνουν ξανά στην ζωή μας τα μεγάλα πρωταθλήματα και από εδώ και στο εξής τα στοιχηματικά κουπόνια θα έχουν πολλές επιλογές. Βέβαια πρέπει στην αρχή να πάμε συντηρητικά για να δούμε τις δυνατότητες των ομάδων.


Σήμερα ξεκινάει η Πρέμιερ Λιγκ, που ίσως να είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Φαβορί για ακόμα μια χρονιά είναι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και ακολουθούν η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ, η Σίτι και η Τότεναμ. Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποια έκπληξη και μια από τις Τσέλσι ή Μαν.Γιουν θα πάρουν τον τίτλο (μακάρι να βγω ψεύτης και η ομάδα μου, η Λίβερπουλ, να σηκώσει επιτέλους την κούπα... αλλά δύσκολο).


Όσον αφορά τον υποβιβασμό, πάντα οι ομάδες που έχουν ανέβει την προηγούμενη χρονιά είναι φαβορί για να επιστρέψουν στην Τσάμπιονσιπ. Φέτος πιστεύω ότι από αυτές δεν θα κινδυνέψει η Νιουκάστλ, ενώ οι υπόλοιπες δύο, η Γουέστ Μπρομ και η Μπλάκπουλ, μάλλον θα κινδυνέψουν. Άλλες υποψήφιες θεωρώ ότι ίσως να είναι η Γουλβς, η Μπέρμιγχαμ και ίσως η Γουίγκαν και η Μπόλτον.


Πάμε τώρα στα στοιχηματικά της πρώτης αγωνιστικής...


Στα σημερινά δεν θα ανοίξω πολύ το ποντάρισμά μου και θα ποντάρω μόνο το εναρκτήριο μάτς ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και θεωρώ ότι θα έχουν τουλάχιστον από ένα γκολ στο μάτς.


Συνεπώς ...


ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (γκολ-γκολ) στο 1,72 (0-0)


Καλή μας επιτυχία!!!


Υ.Γ. Αν περάσει το ποντάρισμα, μάλλον θα επιστρέψω για τα βραδυνά μάτς του κουπονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: