Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΩΡΑ ΕΥΡΩΠΗΣ



Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ. Σήμερα το πρόγραμμα έχει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λίγκ όπου μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ.


Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1 και έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται με οποιοδήποτε νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ και με λευκή ισοπαλία παίρνει την πρόκριση. Από την άλλη πλευρά οι Ολλανδοί θέλουν νίκη ή ισοπαλία από 2-2 και πάνω για την πρόκριση.


Προσωπικά θα πάω με το διπλό, καθώς αναμένω τους Ολλανδούς να χτυπήσουν από την αρχή το μάτς και λόγω εμπειρίας και ποιότητας είναι ένα κλικ πιο κοντά στην νίκη, χωρίς να πιστεύω ότι θα είναι εύκολο.


ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ (2) κοντά στο 2 (3-3)


Πέρα από το διπλό του Άγιαξ, θα ποντάρω ακόμα σε μια δυάδα...


Το πρώτο σημείο θα είναι ο άσσος της Κοπεγχάγης κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ. Το πρώτο μάτς είχε λήξει ισόπαλο 0-0. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη ή στην χειρότερη λευκή ισοπαλία για να πάνε το μάτς στην παράταση. Η Μπάτε βολεύται με οποιοδήποτε Χ και με νίκη. Θα πάω με τον άσσο, αν και είναι μικρός.


Για να συμπηρώσω την δυάδα θα ποντάρω σε ένα αυριανό μάτς. Στο διπλό της Γαλατάσαράϊ στο Βελιγράδι. Το πρώτο μάτς είχε έρθει 2-2 και οι Τούρκοι θέλουν μόνο νίκη. Έχουν το όνομα, έχουν ποιότητα και πιστεύω ότι θα πάρουν την πρόκριση.


Συνεπώς η δυάδα μου ...


ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (1) κοντά στο 1,57 (3-2)
ΟΦΚ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (2) κοντά στο 1,6 (1-5)
2/2
TAMEIO
Καλή μας επιτυχία!!!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: