Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

The Final




Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
Η μεγάλη μέρα που όλοι περιμέναμε από τις 11 Ιουνίου έφτασε! 
Στο soccer city του Γιοχάνεσμπουργκ διεξάγεται απόψε το βράδυ ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου κυπέλλου, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ισπανία!
Η φετινές ιδιαιτερότητες του τελικού είναι ότι καταρχήν θα έχουμε μία νέα πρωταθλήτρια, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο και ότι θα είναι πρώτη φορά που Ευρωπαϊκή ομάδα σηκώνει το τρόπαιο εκτός Ευρωπαϊκού εδάφους.Επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχουμε ένα Ευρωπαϊκό τελικό,μετά το πριν τέσσερα χρόνια Ιταλία-Γαλλία.


Στα αγωνιστικά οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερη τους ενδεκάδα. 


Πιθανές ενδεκάδες:
Ολλανδία (Μπερτ φαν Μάρβαϊκ): Στεκέλεμπουργκ, Χέιτινχα, Ματάισεν, Φαν ντερ Βιλ, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονκ, Ρόμπεν, Σνέιντερ, Κάουτ, Φαν Πέρσι.
Ισπανία (Βιθέντε ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Πικέ, Πουγιόλ, Σέρχιο Ράμος, Καπντεβίγια, Μπουσκέτς, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Πέδρο, Ινιέστα, Βίγια.
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)



Στα στοιχηματικά τώρα, εγώ όπως ξέρετε θέλω να κερδίσει η Ισπανία και να βγει πρώτος σκόρερ ο Βίγια γιατί μας περιμένουν κάποια ανοιχτά στοιχήματα ακόμα για τον πρώτο σκόρερ και τον παγκόσμιο πρωταθλητή...ελπίζω εφόσον φτάσαμε στη πηγή να πιούμε και νερό.
Στα υπόλοιπα τώρα, θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ αμφίρροπο διότι μιλάμε για δύο από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες αυτής της διοργάνωσης.Περιμένω να γίνει μεγάλη μάχη στο χώρο του κέντρου, εκεί που δεσπόζουν και από τις δύο ομάδες παίχτες με τεράστια κλάση. Δεν πιστεύω πως θα ξεφύγει το ματς και ότι θα μπουν πολλά γκολ και με το Under να το βρίσκουμε στο διαδίκτυο στην απόδοση του 1.60 πιστεύω ότι αξίζει.Επίσης το Χ σαν σημείο σε ημίχρονο ή τελικό πιστεύω ότι είναι ένα καλό σημείο με απόδοση κοντά στο 1.60, όπως επίσης και το Χημ/2τελ με απόδοση 4.70. Την απόδοση του διπλού της Ισπανίας την περίμενα λίγο πάνω από το 2.00 για να είμαι ειλικρινής αλλά θα την τιμήσω και στο 1.90....


Ολλανδία-Ισπανία --> Χ(είτε ημίχρονο είτε τελικό)  /  2  /  Χημ/2τελ  /  Under 2.5     (0-0)
TAMEIO
Καλή μας τύχη!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: