Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ. Σήμερα έχουμε σέντρα σε Αυστρία, Ελβετία και Δανία. Επίσης έχουμε αγωνιστική δράση στην Βραζιλία, την Νορβηγία και την Σουηδία. Σιγά σιγά μεγαλώνει το κουπόνι και έτσι θα έχουμε περισσότερες επιλογές για στοιχηματισμό.


Στα σημερινά έχω ξεχωρίσει ένα σημείο, το οποίο είναι το διπλό της Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Κάπφενμπεργκ. Αναμένω τους πρωταθλητές Αυστρίας να ξεκινήσουν με τρίποντο τις υποχρεώσεις τους για την νέα αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα δεν θα υποτιμήσουν τον αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα. Πίσεύω ότι το διπλό έχει καλές πιθανότητες και πληρώνει κοντά στο 1,55.


Για να κάνω δυάδα θα επιλέξω το γκολ-γκολ στον αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ανάμεσα στην Βιτόρια Μπαϊα και την Σάο Πάολο. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και δεν θα χαριστούν. Από την άλλη η Σάο Πάολο θέλει να πάρει το τρίποντο και να ρεφάρει την ήττα από την Αβάϊ. Αναμένω δυνατό μάτς και θεωρώ πολύ πιθανό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, που πληρώνει κοντά στο 1,7.


Συνεπώς ποντάρω ...


ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (2) κοντά στο 1,55  (0-0)
ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (γκολ-γκολ) κοντά στο 1,7  (3-2)
1/2
Καλή μας επιτυχία!!!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: