Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ...



Καλημέρα σε όλους τους φίλους του blog. Το μουντιάλ έφτασε στο τέλος του και έτσι θα υπάρχει μια χαλάρωση στα του στοιχήματος καθώς οι αγώνες μέχρι και την έναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων δεν προσφέρονται για πολλά-πολλά. Θα υπάρχουν προτάσεις αλλά τα πονταρίσματα θα είναι μικρά. Το μόνο πρωτάθλημα που ίσως ποντάρω περισσότερα θα είναι αυτό της Βραζιλίας αλλά όχι από τώρα καθώς είχε μεγάλη διακοπή λόγω του παγκοσμίου κυπέλλου.


Πάμε στα σημερινά όπου έχω ξεχωρίσει ένα μάτς και θα κολλήσω ένα όβερ για να κάνω δυάδα...


Η πρώτη μου επιλογή προέρχεται από τα προκριματικά του Champions League και είναι το διπλό της Σπάρτα Πράγας στην έδρα της Μέταλλουργκς. Εδώ έχουμε μια κόντρα ανάμεσα τους πρωταθλητές Λετονίας και στους πρωταθλητές Τσεχίας. Σαν όνομα αλλά και σαν ποιότητα οι Τσέχοι είναι καλύτεροι και αναμένω από σήμερα να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση. Πιστεύω ότι με την εμπειρία και την ποιότητά της η Σπάρτα, εύκολα ή δύσκολα, θα πάρει την νίκη. Το διπλό πληρώνει κοντά στο 1,5 με 1,55.


Δεύτερη επιλογή μου θα είναι το όβερ σε ένα πρωτάθλημα εκτός κουπονιού. Αναφέρομαι στο πρωτάθλημα της Β'Αυστρίας όπου συνήθως έχουμε πολλά γκολ. Από τα 4 παιχνίδια του προγράμματος θα επιλέξω το όβερ σε αυτό που γίνεται ανάμεσα στην Άλτακ και την Χάρτμπεργκ όπου πληρώνει κοντά στο 1,5.


Συνεπώς ποντάρω ...


ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΚΣ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (2) κοντά στο 1,5 με 1,55  (0-3)
ΑΛΤΑΚ-ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ (όβερ) κοντά στο 1,5 ( 4-0)
2/2
TAMEIO


Καλή μας επιτυχία!!!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: