Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Προημιτελικές μάχες Νο2



Γεια σας, εχτές παρότι έγιναν πράματα και θαύματα στα ματς του Μουντιάλ, εμείς καταφέραμε και κάναμε το 4 σερί ταμείο μας!!Σε καλή μεριά σε όσους μας ακολούθησαν και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και σήμερα!!!Πολύ καλά στο βραδινό ματς τα πήγε και το Αρπακτικό, κάνοντας ένα ταμείο με πολύ ωραία σημεία!!!
Αφού λοιπόν γεμίσαμε  το σακούλι μας, πάμε να δούμε και τα άλλα 2 ματς που διεξάγονται σήμερα για τη φάση των 8.

 Στις  17.00 έχουμε  το μεγάλο ντέρμπι, που πολλοί χαρακτηρίζουν σαν ένα πρόωρο τελικό, μεταξύ της Αργεντινής και της Γερμανίας!Το παιχνίδι αναμένω να είναι μεγάλο ντέρμπι,με εκατέρωθεν φάσεις,σκληρά μαρκαρίσματα και πολύ ταχύτητα......σαν σημείο είναι λίγο δύσκολο να διαλέξω σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά κάτι μου λέει ότι τελευταίος θα γελάσει και πάλι ο Μαραντόνα. Εγώ θα πάω αρχικά με τα πολλά γκολ στην απόδοση του 1.90 και θα κυνηγήσω  με λίγα χρήματα να σκοράρει ο Μέσι και ο Κλόζε στις αποδόσεις του 2.30 και 2.80 αντίστοιχα.

Το βράδυ έχουμε το τελευταίο αγώνα των προημιτελικών, αυτό μεταξύ της Παραγουάης και της Ισπανίας.Εδώ πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί και είναι οι Ισπανοί! Οι ομάδα της Παραγουάης θεωρώ ότι και μέχρι εδώ που έφτασε είναι μεγάλο κατόρθωμα, αφού πρώτη φορά στην ιστορία της βρέθηκε σε μία προημιτελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου....δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο αυτής της Ισπανίας. Αν και δικαιολογημένα η απόδοση του διπλού είναι χαμηλή, γύρο στο 1.40, θα την τιμήσω και μαζί θα πάω και με τα 2-3 γκόλ τα οποία τα βρίσκουμε στην απόδοση του 1.75.

Αργεντινή-Γερμανία --> Over 2.5 / Να σκοράρει ο Μέσι και ο Κλόζε (0-4)
TAMEIO
Παραγουάη-Ισπανία --> 2 / 2-3 γκόλ   (0-1)
TAMEIO
Καλή τύχη!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: