Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

MΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ...


Ολοκληρώθηκε η φάση των 16 και πλέον γνωρίζουμε τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα ημιτελικά. Τα ζευγάρια είναι δυνατά και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις.


Στις 2 Ιουλίου θα γίνει η αρχή της φάσης των 8 με τους εξείς αγώνες ...


17:00 Ολλανδία-Βραζιλία
21:30 Ουρουγουάη-Γκάνα


... και την επόμενη μέρα θα έχουμε ...


17:00 Αργεντινή-Γερμανία
21:30 Παραγουάη-Ισπανία


Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι βελτιώνεται αισθητά και ελπίζω στους επόμενους αγώνες οι ομάδες να φτάσουν στις αποδόσεις που όλοι επιθυμούμε.


Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης, μέχρι τώρα, είναι οι θετικές εκπλήξεις όπως η Γκάνα και η Ουρουγουάη(όπου δεν είναι και τόσο έκπληξη καθώς διαθέτει εκπληκτικό σύνολο), η εκοφαντική τεσσάρα των Γερμανών στους Άγγλους, το πρόωρο αντίο των Ιταλών και των Γάλλων και βέβαια οι βουβουζέλες.


Πάμε τώρα να δούμε τα ζευγάρια ένα προς ένα ξεκινώντας από το πρώτο χρονικά ...


Ολλανδία-Βραζιλία


Οι δύο ομάδες μέχρι τώρα έχουν φτάσει σχετικά άνετα μέχρι εδώ και δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα να πιάσουν τα υψηλά τους στάνταρ. Στο μεταξύ τους μάτς, λογικά, θα δούμε ένα γρήγορο παιχνίδι όπου θα κριθεί στις λεπτομέρεις. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Βραζιλία.


Ουρουγουάη-Γκάνα


Εδώ έχουμε την κόντρα δυο ομάδων που κανείς πριν την έναρξη του μουντιάλ δεν πίστευε ότι θα έφταναν ως εδώ. Η ομάδα της Ουρουγουάης έχει πείσει απόλυτα πως βρίσκεται δίκαια εδώ, παίζοντας καλό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο. Από την άλλη η Γκάνα έχει καλή ομάδα αλλά από τους ομίλους μάλλον συμπτωματικά πέρασε καθώς οι Σέρβοι αυτοκτόνησαν την τελευταία αγωνιστική. Πάντως στον αγώνα με τις Η.Π.Α έδειξε θετικά στοιχεία και δικαιολόγησε την παρουσία της στα νοκ-αουτ παιχνίδια. Σε αυτό το ζευγάρι πιστεύω πολύ την Ουρουγουάη επειδή είναι ανώτερη σαν ομάδα, έχει βάρος η φανέλα της και οι Γκανέζοι θα έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες.


Αργεντινη-Γερμανία


Εδώ έχουμε μια μεγάλη κόντρα. Τα πάντα είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τον νικητή του ζευγαριού. Πάντως, νομίζω ότι η Αργεντινή σε αυτό το μάτς πρέπει να αποδείξει πολλά και να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί που της δίνουν όλοι. Μέχρι τώρα δεν έχει βρει μεγάλη αντίσταση. Μόνο με το Μεξικό βρήκε στην αρχή αλλά καθάρισε ο επόπτης για πάρτυ της. Από την άλλη οι Γερμανοί είναι πολύ σοβαροί, παίζουν στρωτή μπάλα και θεωρώ ότι έχουν 51% πιθανότητες να περάσουν στα ημιτελικά.


Παραγουάη-Ισπανία


Αυτό το ζευγάρι φαινομενικά είναι το λιγότερο αμφίρροπο και οι πιθανότητες είναι σαφώς υπέρ της Ισπανίας. Αλλά λίγο το πάθος των Παραγουανών και το δεμένο σύνολό τους, λίγο η υπερωψία των Ισπανών, μάλλον θα μας προσφέρουν ένα όμορφο παιχνίδι. Σαν πιθανότητες για πρόκριση βλέπω 70-30 υπέρ των Ισπανών, αλλά δεν ξεγράφω με τίποτα τους Παραγουανούς.


Αυτά για τα ζευγάρια των προημιτελικών


Θα τα πούμε ξανά την Παρασκευή για το στοίχημα...


Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: