Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Defence

Η χθεσινή μέρα για  το Blog κύλησε πάρα πολύ καλά, αφού είχαμε 3 ΤΑΜΕΙΑ από τους Pythia και Kotsila!!Ο Pythias έκλεισε τη μέρα με ακόμα ένα πολύ καλό σημείο στο παιχνίδι της Δανίας και πραγματικά τις δύο τελευταίες μέρες τους τα έχει πάρει χοντρά.....πιστεύω και εσείς που τον ακολουθείται....!!!
Εμένα τις δύο τελευταίες μέρες μου έχει γυρίσει τη πλάτη λίγο τύχη, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουμε δυνατά....Σήμερα διεξάγονται δύο αγώνες για τον 6ο όμιλο και ένας για τον 7ο, με τον οποίο ίσως ασχοληθώ το βράδυ... πάμε στους άλλους δύο τώρα.Στον αγώνα που ξεκινά νωρίς το μεσημέρι( Σλοβακία-Παραγουάη) θα πάω με τα λίγα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ συμπαγείς άμυνες, τις οποίες δύσκολα μπορεί κάποιος να τις διασπάσει.Το συγκεκριμένο σημείο το βρίσκουμε στο διαδίκτυο στην απόδοση του 1.5.
Στο άλλο αγώνα του ομίλου( Ιταλία- Νέα Ζηλανδία),υπάρχει μεγάλο φαβορί και οι αποδόσεις όπως καταλαβαίνεται είναι απαγορευτικές!!!Ίσως αν μιλάγαμε για Ράγκμπι, τα πράματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.....εγώ σε αυτό το παιχνίδι θα κυνηγήσω δύο σκοράκια ευελπιστώντας να μην σκοράρουν οι Νεοζηλανδή....συγκεκριμένα θα πάω με το 2-0 και το 3-0 υπέρ των Ιταλών,με 4.50 και 5.50 απόδοση το κάθε ένα.
Σήμερα γενικά παίζω πιο χαλαρά.......

Σλοβακία-Παραγουάη --> Under 2.5 (0-2)
TAMEIO
Ιταλία-Νέα Ζηλανδία --> 2-0 / 3-0 (1-1)


Y.Γ : Τα σημεία είναι για μονά ή συνδυαστικά 

Καλή τύχη!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

3 σχόλια:

Pythia είπε...

Κουβανέ ωραία τα σκοράκια της Ιταλίας.Θα τα τιμήσω...

AnaLyzeR είπε...

Σωστη η σκεψη για τα σκορ αλλα για ακομα μια φορα η αμυνα της Ιταλιας προδωθηκε στα στημενα!!

Κουβανός είπε...

Αλλη μια απογοήτευση του φετινού Μουντιάλ!Μπράβο στους Νεο Ζηλανδούς γιατί πάλεψαν και κέρδισαν απέναντι στους κορεσμένους Ιταλούς!