Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Τελικοί του ΝΒΑ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες του Blog.....Από σήμερα εκτός από το συγκεκριμένο Blog θα μπορούμε να τα λέμε και από το ολοκαίνουργιο forum μας, το οποίο έχει ενσωματωθεί στο κύριο Menu! Ελπίζω να σας αρέσει και να τα λέμε καθημερινά και από εκεί....Όποιος έχει όρεξη και θέλει να βοηθήσει στο forum σαν Moderator, μπορεί να μου στείλει ένα email.....


Πάμε στα στοιχηματικά τώρα, εκεί που θα ασχοληθώ με το τρίτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ....Η σειρά είναι 1-1 αφού στο τελευταίο μάτς η Βοστόνη μετά από ένα απίστευτο σε εξέλιξη ματς κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο ρόζ φύλλο μέσα στην έδρα των Λέικερς....Τώρα η σειρά μεταφέρετε στην έδρα των Σέλτικς για 3 συνεχόμενα παιχνίδια.Στο τελευταίο αγώνα είδαμε ότι οι Garnett και Pierce δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους, σε αντίθεση με τους Allen & Rondo οι οποίοι κράτησαν του Σέλτικς στο παιχνίδι....Από την άλλη εκτός από την σταθερή αξία του Kobe,οι Gazol & Bynum κρατούν την σημαία του Λ.Α ψηλά!
Το σημερινό παιχνίδι αναμένετε να είναι πάλι πολύ αμφίρροπο, γι'αυτό και οι προβλέψεις είναι λίγο δύσκολες!Εγώ λόγω έδρας και μόνο θα στηρίξω σήμερα τους Σέλτικς, η απόδοση των οποίων  είναι περίπου στο 1.7. Πάμε με τους ''Κέλτες'' λοιπόν και το 2-1(όποτε κοντράρω τους Λέικερς δεν μου βγαίνει σε καλό...ελπίζω αυτή τη φορά να πάμε καλά).


Πρόταση:


Σέλτικς-Λέικερς -- 1 (84-91)


Καλή τύχη!

2 σχόλια:

Elias Thalassis είπε...

geia soy kouvane kene to link ολοκαίνουργιο Forum oste na to patoun kai na pigenoyn sto forum

Κουβανός είπε...

euxaristw kurie Hlia gia tin episimandi!