Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Παντού είναι Ελλάδα.....


Καλησπέρα σας, η πρώτη μέρα του Μουντιάλ έχει τελειώσει και εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με το απόλυτο από το Arpaktiko και Ταμεία και εύστοχες επιλογές από Pythia και εμένα(Κουβανός)....Η σημερινή δεύτερη μέρα του Μουντιάλ, έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς, αφού μπαίνει στο παιχνίδι και η Εθνική μας ομάδα!!!! Ομολογώ ότι έχω δυσκολευτεί αρκετά στις σημερινές μου επιλογές, αφού τα 2 φαβορί της ημέρας(Αργεντινή-Αγγλία) παίζουν με πολύ αξιόμαχους αντιπάλους!

Για το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας θα πω ότι οι διεθνής μας θα έχουν ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Νότιο Κορέα και κάθε πρόβλεψη για την τελική έκβαση του παιχνιδιού θα ήταν παρακινδυνευμένη!Ίσως τα λίγα γκόλ που παραδοσιακά φέρνει η Εθνική μας ομάδα να έχουν κάποια βάση, αλλά θα μεινω στις ευχές για καλή τύχη στην Ελλαδάρα μας και μακάρι να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο! 

Στο άλλο ματς του ομίλου μας, οι Αργεντινή του Μαραντόνα αντιμετωπίζει την Νιγηρία, μία Νιγηρία η οποία έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητή,διαθέτοντας και ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ!Φαίνεται να διαθέτει ταχύτητα και αρκετή δύναμη στο παιχνίδι της!
Από την άλλη έχουμε την Αργεντινή,κατά πολλούς φαβορί για το τρόπαιο, εμένα ωστόσο δεν μου γεμίζει το μάτι για τόσο ψηλά, όχι ότι έχει άσχημους παίχτες, αλλά διότι δεν έχει σωστό και σοβαρό προπονητή και κάτι με χαλάει και στην αμυντική λειτουργία της.....Στοιχηματικά ο άσος του 1.35-1.4 δεν με δελεάζει ιδιαίτερα γι'αυτό θα προτιμήσω το σημείο του Over 2.5 ,που το βρίσκουμε στο 1.7-1.8!

Το τελευταίο ματς της ημέρας είναι το Αγγλία-ΗΠΑ, από τον Γ' όμιλο. Οι Άγγλοι όπως πάντα ξεκινάνε σαν φαβορί και το θέμα είναι φέτος με τον Καπέλο στον πάγκο να το αποδείξουν! Τελευταία μεγάλη απώλεια για τους Άγγλους είναι ο Ρ. Φέρντιναντ και πλέον ο Ιταλός coach καλείται να βρει τον κατάλληλο παρτενέρ του Τέρι!  
Η ομάδα της Αμερικής διαθέτει και αυτή ένα πάρα πολύ αξιόμαχο σύνολο και για πρώτη φορά έχει τόσους πολλούς Ευρωπαίους παίχτες(που παίζουν σε Ευρωπαϊκές ομάδες).Περίεργο ματς και αυτό και αρκετά δύσκολο για πρόβλεψη....Εγώ θα στηρίξω τον άσο του 1.4-1.5 των Άγγλων και τα 2-3 γκόλ του 1.8.

Αργεντινή-Νιγηρία --> Over 2.5 (1-0)
Αγγλία-ΗΠΑ --> 1 / 2-3 γκόλ (1-1)
1/2
Υ.Γ: Προσοχή στα πονταρίσματα σας σήμερα!Όλοι έχουν πέσει στα 2 φαβορί σε ποσοστό που ξεπερνά το 82% του συνολικού τζίρου!Μακάρι να βγούν και τα δύο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: