Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ...

Γειά χαρά!!! Πολυ καλή η χθεσινή μέρα καθώς πέρασαν πολλά από τα σημεία που προτάθηκαν.

Σήμερα η μέρα δεν βλέπω να έχει κάποια τεράστια στοιχηματική ευκαιρία, καθώς τα το ματς της Αργεντινής έχει ξεκάθαρο φαβορί και τα άλλα δύο είναι αμφίρροπα. Για αυτό τον λόγο συμβουλή μου είναι να παίξουμε χαλαρά και να κυνηγήσουμε μεγάλες αποδόσεις.

Πάμε να δούμε τώρα ένα ένα τα μάτς ...

Στο πρώτο μάτς της 2ης αγωνιστικής του Β ' ομίλου κοντράρεται η Αργεντινή με την Ν.Κορέα. Σε αυτό τον αγώνα σίγουρα το μεγάλο φαβορί είναι η Αργεντινη αλλά με αυτά που έχουμε δει στο μουντιάλ φέτος δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Προσωπικά σε αυτό το μάτς είχα σκοπό να πάω με τα 2-3 τέρματα αλλά βλέποντας το όβερ στο 1,85 που έχει πάει το θεωρώ πολύ καλή ευκαιρία, καθώς θεωρώ ότι οι Κορεάτες έχουν το γκολ. Το ξέρω είπα ότι δύσκολα θα ξανα ασχοληθώ με σύνολα τερμάτων αλλά αυτό το όβερ το θεωρώ καλή ευκαιρία.

Πάμε τώρα στο μάτς της εθνικής Ελλάδος με την Νιγηρία. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες γιατί όποιος χάσει χάνεται. Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο θα είναι αναγνωριστικό και έχει πολλές πιθανότητες να λήξει στο Χ, όπου πληρώνει κοντά στο 1,9 με 1,95.

Τώρα όσον αφορά το βραδινό μάτς, κατά την γνώμη μου είναι το μάτς της ημέρας. Οι δύο ομάδες, Γαλλία και Μεξικό, θέλουν πάρα πολύ το τρίποντο για να κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους 16. Βλέποντας τον όμιλο, θεωρώ ότι στους Γάλλους κάνει το Χ, καθώς την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται με την αδύναμη Ν.Αφρική όπου αν πάρουν το τρίποντο φτάνουν στους 5 βαθμούς και κατά 99% περνάνε στην επόμενη φάση. Από την άλλη το Μεξικό θέλει το τρίποντο για να είναι πιο χαλαρό την τελευταία αγωνιστική και να του κανει και το Χ, αλλά αν περάσει ο χρόνος και δεν προηγείται θεωρώ ότι θα βολευτεί και με την ισοπαλία. Οπότε σε αυτό το μάτς θα ποντάρω το Χ και σαν δεύτερη επιλογή το γκολ-γκολ.

Τους αγώνες θα τους παίξω ως εξής ...

1η δυάδα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-Ν.ΚΟΡΕΑ (όβερ) κοντά στο 1,85 με 1,9 (4-1)
ΓΑΛΛΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ (Χ) κοντα στο 3 (0-2)
1/2
2η δυάδα

ΕΛΛΑΔΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ (Χημιχρονο) κοντά στο 1,85 (1-1)
ΓΑΛΛΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ (γκολ-γκολ) κοντά στο 2,05 (0-2)
1/2
Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: