Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Πρεμιέρα για την Σελεσάο


Καλησπέρα σας, άλλο δύο ΤΑΜΕΙΑ είχαμε εχτές όπως είπε και ο Pyhtias, στο ματς της Ιταλίας, αφού εγώ έπιασα το Χ και τα λίγα γκόλ και ο Pythias το γκόλ/γκόλ το οποίο το είχε γράψει στο Chat του Blog. λόγω πίεσης χρόνου!Πάμε πολύ καλά μέχρι τώρα,με καθημερινά ταμεία από όλους τους συνεργάτες!!!Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.....
Σήμερα έχουμε  δύο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδια, από τον πιο αμφίρροπο όμιλο του Μουντιάλ!Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού και Πορτογαλία, θα δώσουν μεγάλη μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις!
Το πρώτο μάτς του ομίλου είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ακτή και την Πορτογαλία!Και οι δύο είναι πολύ δυνατές ομάδες με πάρα πολλά αστέρια στην διάθεσή στους!Οι Αφρικάνοι έχουν την δύναμη και την ταχύτητα, αλλά δεν τους λείπει και η καλή τεχνική κατάρτιση....Οι Πορτογάλοι είναι και αυτοί εξίσου γρήγορη ομάδα έχοντας σε  όλες τις γραμμές τις, παίχτες με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία!!!
Αναμένω ένα πολύ αμφίρροπο ματς και ίσως να μην ανοίξει τόσο όσο πιστεύουν οι περισσότεροι, διότι όποιος χάσει απόψε χάνει και το πλεονέκτημα!Σε διαφορετική περίπτωση ίσως και να περίμενα να δω την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, αλλά με τα μέχρι τώρα δείγματα όλων των ομάδων του Μουντιάλ,χλομό το κόβω.....οπότε εγώ πιστεύω ότι τα 2-3 γκόλ σε αυτό το παιχνίδι και το Χ, με αποδόσεις γύρω στο 1.9 και 3.1 αντίστοιχα, είναι δύο καλές επιλογές!Φυσικά τα 2-3 γκόλ,τα under/over και όλα τα σχετικά θα τα βρείτε μόνο στο διαδίκτυο, διότι ο ψεύτης ο ΟΠΑΠ για άλλη μία φορά τα έχει βγάλει όλα σε αυτό τον αγώνα!
Το βράδυ παίζει το μεγάλο φαβορί και οι ομάδα που περιμένει ο περισσότερος πληθυσμός να θαυμάσει!!!Η Σελεσάο του Ρομπίνιο και του Κακά, χωρίς τους Ροναλντίνιο,Ρονάλντο και Αντριάνο, παίζει με την Βόρειο Κορέα.Οι Κορεάτες είναι η αδύναμη ομάδα του ομίλου και πιστεύω ότι δικαίως η τελευταία θέση του ομίλου πρέπει να της ανήκει! Οι Βραζιλιάνοι δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν απέναντι στους Κορεάτες και ο άσος από ημίχρονο είναι ένα καλό σημείο!

Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία --> 2-3 γκόλ / X  (0-0)
TAMEIO
Βραζιλία-Βόρεια Κορέα --> 1/1(ΗΜ/ΤΕΛ) (X/1)

Υ.Γ : Τα παιχνίδια μπορείτε να παίξετε σαν δυάδα ή και μόνα τους

Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: