Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ "ΜΑΧΗ" ...



Καλημέρα σε όλους τους φίλους του blog. Χτες η μέρα ήταν πολύ καλή καθώς πέρασε η Ουρουγουάη, που ήταν η βασική μου πρόταση αλλά και του Κουβανού. Επίσης ο Κουβανός έπιασε τον Σουάρεζ και το 1 draw no bet των Η.Π.Α. Τώρα όσον αφορά την πρόκριση των Η.Π.Α δεν μας κάθησε αλλά δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Πότε έκαναν ποδόσφαιρο αυτοί??


Πάμε τώρα στην τιτανομαχία ανάμεσα στην Γερμανία και την Αγγλία ...


Εδώ έχουμε μια ποδοσφαιρική κόντρα που κρατάει χρόνια. Η δυναμική αρχή έγινε το 1966 στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου όπου και οι Άγγλοι επικράτησαν στην παράταση με 4-2. Οι Γερμανοί ακόμα διαμαρτύρονται για το γκολ της Αγγλίας, όπου κανείς μέχρι σήμερα δεν ξέρει αν πέρασε την γραμμή. Από τότε οι ομάδες έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές, με χαρακτηριστικές τον ημιτελικό στο παγκόσμιο κύπελλο του '90 όπου οι Γερμανοί πήραν την πρόκριση στα πέναλτυ και το αξέχαστο 1-5 των Άγγλων μέσα στο Μόναχο για τα προκριματικά του Μουντιάλ που θα γινόταν στην Ιαπωνία και στην Κορέα.


Σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του Μπλουμφοντέιν θα έχουμε άλλη μια μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των δύο με φόντο ένα εισητήριο για τους 8 του παγκοσμίου κυπέλλου.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων είναι ...
Γερμανία:
Νόιερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Φρίντριχ, Μπάντστουμπερ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ , Οζίλ, Μίλερ, Ποντόλσκι, Κλόζε.


Αγγλία: Τζέιμς, Τζόνσον, Α. Κόουλ, Τέρι, Κάραγκερ, Μπάρι, Λάμπαρντ, Τζέραρντ, Μίλνερ, Ντεφόε, Ρούνεϊ


Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί για τους Γερμανούς ο Σβάινστάϊγκερ που η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αν δεν τα καταφέρει την θέση του θα πάρει ο Κρος.


Στα στοιχηματικά αυτού του αγώνα, με τρώει το χέρι μου να ποντάρω τους Άγγλους καθώς είμαι οπαδός του αγγλικού ποδοσφαίρου και πάντα υποστηρίζω τα "λιοντάρια". Δεν θα το ρισκάρω όμως γιατί μέχρι τώρα η Αγγλία δεν έχει δείξει τίποτα και δεν τους έχω για φαβορί σήμερα. Οι Γερμανοί δεν έχουν το ταλέντο των Άγγλων αλλά είναι σοβαροί και αποτελεσματικοί.


Το ποντάρισμά μου θα είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και ίσως αν προκύψει κάποια ευκαιρία στο live.


Συνεπώς ποντάρω ...


ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ (γκολ-γκολ) κοντά στο 2,1   (4-1)
TAMEIO
Καλή μας επιτυχία!!!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: