Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ


Γειά σας παίδες. Χτες δεν πέρασε ο άσσος της Δανίας αφού δεν υπήρχε στο γήπεδο και δίκαια η Ιαπωνία πήρε την πρόκριση.


Σήμερα έχουμε τα τελευταία 4 ματς των ομίλων. Στον 7ο όμιλο φαίνεται ότι τα πάντα έχουν κριθεί και η Βραζιλία με την Πορτογαλία θα πάρουν την πρώτη και την δεύτερη θέση. Το ερώτημα είναι η κατάταξη?? Αυτό θα απαντηθεί στο σημερινό μεταξύ τους ματς. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ακτή θα κυνηγήσει το θαύμα, δηλαδή να βάλει ένα τσουβάλι γκολ και να ελπίζει σε νίκη των Βραζιλιάνων για να προκριθεί αυτή αντι της Πορτογαλίας, αλλά ο συνδιασμός φαντάζει δύσκολος.


Στοιχηματικά αξίζει να ποντάρουμε στα 4-6 τέρματα στο ματς της Πορτογαλίας με την Βραζιλία, καθώς αναμένω ένα ανοιχτό ματς δίχως σκοπιμότητες. Το άλλο παιχνίδι καλύτερα μην το ακουμπήσουμε και αν κάποιος θέλει να ποντάρει κάτι καλύτερα να παίξει την κόντρα.


Συνεπώς η επιλογή μου από τον 7ο όμιλο είναι ...


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ (4-6 τέρματα) σε απόδοση 3,75 (0-0)


Πάμε τώρα στον 8ο όμιλο, όπου τα πάντα είναι ανοιχτα. Μέχρι και η Ονδούρα μπορεί να περάσει αν κερδισει 3-0 την Ελβετία και η Χιλή κερδίσει την Ισπανία. Λίγο δύσκολο βέβαια...


Η λογική λέει ότι η Ισπανία δεν θα χάσει από την Χιλή, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα κερδίσει κιόλας. Τα σενάρια είναι πάρα πολλά και δύσκολα να βγάλει άκρη κάποιος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ελβετοί αν κερδίσουν με δύο γκολ διαφορά παίρνουν την πρόκριση 100%. Βέβαια έχουν πολλές ελπίδες να προκριθούν με απλή νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία αν η Χιλή κερδίσει την Ισπανία.


Προσωπικα θα μείνω μακριά απο τον αγώνα της Χιλής με την Ισπανία καθώς είναι πολύ χαμηλό το 1,35 του διπλού και οι Χιλιανοί έχουν δείξει ότι είναι δυνατοί και δεν θα χαριστούν. Αυτό που με τραβάει έιναι η νίκη των Ελβετών από το ημίχρονο, καθώς πιστεύω ότι θα μπουν δυνατά για να καθαρίσουν το ματς από νωρίς.


Συνεπώς ποντάρω ...


ΕΛΒΕΤΙΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ (1ημ/1τελ) κοντά στο 2,2  (Xημ / Χτελ)


Επισης αξίζει να τζογάρουμε με το ακριβές σκορ 2-0 υπέρ των Ελβετών που πληρώνει 6,50    (0-0)
Καλή μας επιτυχία!!!



ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: