Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ "ΒΙΚΙΝΓΚΣ" ...

Γειά χαρά. Σήμερα είμαι πρωϊνός πρωϊνός λόγω υποχρεώσεων αλλά και γιατί εχω καταλήξει εδώ και τρεις μέρες για το σημερινό ποντάρισμα.

Χτές προκρίθηκαν τα μεγάλα φαβορί, Αγγλία και Γερμανία, αλλά και οι Η.Π.Α και η Γκάνα. Στα αξιοσημείωτα είναι η αυτοκτονία των Σέρβων που κατάφεραν και έχασαν από τους αδιάφορους Αυστραλούς.

Στα σημερινά έχω ξεχωρίσει τον άσσο της Δανίας που αγωνίζεται κόντρα στην Ιαπωνία. Το μάτς είναι αμφίρροπο καθώς θα κρίνει την δεύτερη θέση στον όμιλο. Οι ασιάτες πάνε για δύο αποτελέσματα καθώς σε ισοβαθμία υπερτερούν και προκρίνονται στην φάση των 16. Από την άλλη πλευρά οι "βίκινγκς" θέλουν μόνο νίκη. Προσωπικά θα στηρίξω τους Δανούς καθώς έδειξαν στο παιχνίδι με το Καμερούν ότι έχουν χαρακτήρα. Επίσης θεωρώ ότι σαν μονάδες αλλά και σαν σύνολο είναι καλύτεροι από τους Ιάπωνες και μην ξεχνάμε την ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ που κάθεται στον πάγκο τους.

Συνεπώς ποντάρω στην νίκη πρόκριση των Δανών ...

ΔΑΝΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ (1) κοντά στο 2,1 με 2,2 (1-3)

Καλή μας επιτυχία!!!
ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

1 σχόλιο:

Pythia είπε...

Επίσης μεγάλη προσοχή στην Ιταλία.Δεν πρέπει να πέσουμε με τα μούτρα στο διπλό καθώς αν χάσει η Νέα Ζηλανδία τότε οι Ιταλοί περνάνε και με ισοπαλία.Προσοχή γιατί αυτό μου θυμίζει το φετινό Χ της Μίλαν στην Ζυρίχη που την έπαιζαν όλοι διπλό.Μακάρι όμως να κερδίσουν οι Ιταλοί και να πληρώσουν τον κόσμο.