Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Κρίσιμες αναμετρήσεις

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θετικά έκλεισε και η χθεσινή μέρα με 2 ταμειάκια!Ωστόσο θέλαμε και τον άσο της Γαλλίας για να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι, αλλά η ομάδα του Ντομενέκ, τελικά είναι πολύ μπάζο!Οι Γάλλοι σε δύο παιχνίδια μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν.....Ρε μήπως πρέπει να βάλει μέσα τον Σισέ???Κρίμα γιατί η Γαλλία χάλασε και 2 πολύ ωραία δελτία του Pythia,με πάρα πολύ καλές αποδόσεις!
Σήμερα το μενού, έχει δύο αγώνες από τον 3ο όμιλο και ένα από τον 4ο....το πρόγραμμα ξεκινάει με τον αγώνα του 4ου ομίλου,αυτόν ανάμεσα στην εντυπωσιακή στο πρώτο παιχνίδι, Γερμανία,και την απογοήτευση σύμφωνα με το πρώτο της ματς,Σερβία! Για τους Σέρβους το παιχνίδι πρέπει να έχει χαρακτήρα τελικού,διότι αν χάσουν,το Μουντιάλ θα τελειώσει πρόωρα γι'αυτούς!Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι και ίσως πάει και προς το Χ! Σε αυτό το παιχνίδι εγώ θα παίξω με τα τέρματα,όπως το να σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκόλ στο πρώτο ημίχρονο, με απόδοση κοντά στο 1.45 και με το Χ(Σε περίπτωση νίκης των Γερμανών να επιστραφεί το ποντάρισμα),που το βρίσκουμε στην απόδοση του 1.48!
Άμέσως μετά, έχουμε τον αγώνα ανάμεσα στη Σλοβενία και την Αμερική, για τον 3ο όμιλο.....Οι Σλοβένοι είναι αρκετά σφιχτοί στην άμυνα τους και οι Αμερικάνοι πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν σε μεγάλο βαθμό να την σπάσουν!Σε αυτό το ματς βλέπω πολύ τα λίγα γκόλ στο 1.5 και στη συνέχεια το διπλό στην πολύ καλή απόδοση του 2.00!


Γερμανία-Σερβία -->  Χ(Άσος No Bet) / Over 0.5 γκόλ στο HM (0-1)
Σλοβενία-ΗΠΑ --> Under 2.5 / 2 (2-2)


Y.Γ : 1)Τα παιχνίδια μπορείτε να τα επιλέξετε είτε μαζί, είτε ως μονά.
         2)To απόγευμα θα ανεβάσω προτάσεις για τον βραδινό αγώνα


Καλή τύχη!!!


ΠΑΡΤΕ 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ




Δεν υπάρχουν σχόλια: