Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σήμερα πάμε με Καμερούν και λίγα γκόλ


                                                                                                                                                        
Καλησπέρα σας, μετά την χθσεσινή πάρα πολύ καλή στοιχηματική μέρα στο Μουντιάλ, ήρθε και το Ταμείο στο ΝΒΑ και έκλεισε μία απόλυτα επιτυχημένη μέρα!
Σήμερα για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουμε δύο αγώνες από τον 5ο όμιλο και άλλο ένα από τον 6ο.
Το παιχνίδι της Ολλανδίας με την Δανία βρίσκεται προς το τέλος του, ενώ στις 17.00 ξεκινάει το άλλο παιχνίδι του ομίλου, αυτό ανάμεσα στην Ιαπωνία και το Καμερούν!
Οι καμερουνέζοι πιστεύω ότι έχουν τον πρώτο λόγω για τη νίκη απόψε και ίσως τους παίξουν και στην δύναμη τους Ιάπωνες.....Γρήγορη ομάδα οι Ιάπωνες με αρκετή πειθαρχία στο παιχνίδι τους και ομαδικότητα!Εγώ θα ποντάρω στο διπλό του Καμερούν, με το Χ να είναι No bet(Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται),στην απόδοση του 1.45.Επίσης το να σκοράρει ο Ετό στο παιχνίδι πιστεύω είναι ένα καλό σημείο και το βρίσκουμε στην απόδοση του 2.3!

Όσο αφορά το βραδινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και την Παραγουάη, πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αρκετό ξύλο και από τις δύο πλευρές και ίσως στο τέλος να μην έχουμε και κάποιο νικητή....εδώ θα πάω με τα λίγα γκόλ και το Χ με αποδόσεις κοντά στο 1.5 και  3.1 αντίστοιχα!

17:00
Ιαπωνία-Καμερούν -->  2(Draw no bet) / Να σκοράρει ο Eto'o (1-0)
21:30
Ιταλία-Παραγουάη --> Under 2.5 / X  (1-1)
TAMEIO
Υ.Γ : Τα ματς μπορείτε να παίξετε είτε σε δυάδα, είτε μόνα τους.

Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: