Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Βραδιά τελικού


Καλησπέρα σας, βραδιά τελικού Europa League σήμερα και όλα τα βλέματα θα είναι στραμένα στο HSH Nordbank Arena του Αμβούργου. Ατλέτικο εναντίον Φούλαμ σήμερα στον τελικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν όσο τίποτα άλλο αυτό το τρόπαιο!
Εγώ προσωπικά όπως έκανα όλη την χρονιά, στηρίζοντας δηλαδή την Φούλαμ, θα κάνω και στον τελικό βάζοντας και τον παράγοντα ισοπαλία για μία πιθανή παράταση....Γενικά είναι ένα ματς το οποίο είναι πολύ δύσκολο για να κάνεις μία εκτίμηση και να πεις με σιγουριά ότι θα κερδίσει κάποιος, αφού και οι δύο ομάδες πιστεύω ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια...Πάμε λοιπόν με το 2 και το Χ no bet, το οποίο το βρίσκουμε γύρω στο 2.8....
Από τα υπόλοιπα σημερινά μάτς θα ασχοληθώ με το ματς της Λυών στο οποίο δεν θα ακουμπήσω τον πολύ μικρό άσο αλλά θα πάω με τα 2-3 goal τα οποία τα βρίσκουμε κοντά στο 2.Μπορείτε να τα παίξετε ή δυάδα ή μονά αποδεχτά! Καλή τύχη!

Ατλέτικο-Φούλαμ -- 2 (Draw no bet) (1-1)
(Σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφονται τα λεφτά)
Λυών-Μονακό -- 2-3 goal (3-0)
2/2
TAMEIO

Υ.Γ : Να καλωσορίσω και τον νέο συνεργάτη του Blog τον Ψαγμένο Σκανδιναβό, ο οποίος θα σας ενημερώνει και θα σας δίνει τις έγκυρες προτάσεις του για τα άγνωστα σε πολλούς Σκανδιναβικά πρωταθλήματα....Καλή αρχή!


Δεν υπάρχουν σχόλια: