Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Οι ''παραξενιές'' των ομάδων και τα φίδια ''απειλούν'' την διοργάνωση


Δεν έχει περάσει μία μέρα που να μην έχει απασχολήσει ο Μαραντόνα τα ΜΜΕ στην Νότιο Αφρική...μία με τις επιλογές του και τις συμπάθειες του και τώρα με την τουαλέτα του...
Αρχικά,ο πανικός των διοργανωτών προκλήθηκε από την επιθυμία του Ντιέγκο Μαραντόνα, να έχει δωμάτιο με μπιντέ. Πού να τον βρουν όμως οι Αφρικανοί;Έτσι, μετά από έρευνα βρήκαν ένα μπιντέ κι αναγκάστηκαν να ξηλώσουν όλο το μπάνιο στο δωμάτιο του Μαραντόνα, για να τον ικανοποιήσουν. Επίσης, η αποστολή των Αργεντινών ζήτησε έξι play stations κι όλα τα δωμάτια να είναι βαμμένα με άσπρο χρώμα στο εσωτερικό τους. Σ' ότι αφορά στα γεύματα, ζήτησαν οπωσδήποτε να υπάρχουν 14 διαφορετικές σαλάτες σε κάθε γεύμα, αλλά και παγωτό σε ημερήσια βάση.
Οι Αργεντίνοι δεν είναι οι μόνοι με τέτοιου είδους αιτήματα. Οι Βραζιλιάνοι ζήτησαν η πισίνα τους να έχει μονίμως θερμοκρασία 32 βαθμών Κελσίου, οι Μεξικανοί να έχουν μαζί μονίμως τον Παπά τους, οι Πορτογάλοι δύο δικούς τους σεφ, ενώ οι Ιταλοί θα πάνε με τα δικά τους όργανα γυμναστικής και ζυμαρικά. 
Δεν έφταναν λοιπόν οι παραξενιές των ομάδων για τους διοργανωτές,αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και τις καταγγελίες των Άγγλων, για επιθέσεις φιδιών....στο περιβάλλοντα χώρο του “Bafokeng Sports Campus” αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο η εμφάνιση ενός πύθωνα, μίας κόμπρας ή ενός θανάσιμου black mamba, κάτι που φυσικά έχει θορυβήσει αρκετά τους ανθρώπους των “λιονταριών”. Για αυτό και ήδη έχει γίνει ειδική παραγγελία με αντίδοτα, στην περίπτωση κάποιος απο την αποστολή της Αγγλίας έχει την ατυχία να πέσει θύμα ενός τέτοιου ερπετού.
Προκειμένου μάλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιπέτειες, το προπονητικό κέντρο θα θυμίζει φυλακές υψίστης ασφαλείας, γιατί θα είναι περιφραγμένο με ηλεκτροφόρα σύρματα. Ούτε και αυτά όμως θα μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του Φάμπιο Καπέλο και των παικτών του, καθώς μπορεί να κρατήσει μακριά του πύθωνες όχι όμως και τα μικρότερα φίδια, τα οποία είναι εξίσου επικίνδυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: