Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Παθιασμένη η Κορέα...

Στο σημερινό φιλικό ανάμεσα στην Ιαπωνία και την Κορέα στράφηκαν τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων, για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η αντίπαλος μας στον όμιλο, Νότιος Κορέα.

Η Κορέα επικράτησε με άνεση της Ιαπωνίας στο κατάμεστο Saitama Stadium με 2-0 σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Λίγες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, με την Κορέα να έχει την υπεροχή. Η Ιαπωνία δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλο της και δεν είχε πάθος στο παιχνίδι της, σε αντίθεση με την ομάδα του Jung-Moo Huh που έπαιξε με πολύ πάθος.

Το σημείο που πρέπει να προσέξουμε στην Κορέα είναι η ταχύτητα των παικτών της, αλλά και η σφιχτή της άμυνα. Σίγουρα τα δείγματα που έδειξε σήμερα ήταν πολύ θετικά για αυτούς και η Εθνική μας ομάδα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή στο εναρκτήριο παιχνίδι...

Το σκορ άνοιξε ο σταρ της ομάδος, Ji-Sung Park στο 7ο λεπτό μετά από πολύ ωραία ενέργεια, ενώ το 2-0 έκανε με πέναλτι στο 90' ο Chu-Young Park.

Oι συνθέσεις των ομάδων :

Ιαπωνία : Narazaki, Nakazawa, Konno, Nagatomo, Endo, Nakamura (63' Morimoto), Hasebe, Abe, Honda (72' K.Nakamura), Okazaki, Okubo

Ν.Κορέα : Sung-Ryong Jung, Young-Pyo Lee, Du-Ri Cha (67' Beom-Seok Oh), Jung-Soo Lee, Tae-Hwi Kwak, Ji-Sung Park (76' Seung-Ryul Lee), Ki-Hun Yeom (46' Chu-Young Park), Sung-Yong Ki (76' Bo-Kyung Kim), Chung-Yong Lee, Jung-Woo Kim, Keun-Ho Lee (46' Nam Il Kim)

1 σχόλιο:

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Πολύ καλή ομάδα η Κορέα όπως την είδα,τρέχουν και πρεσάρουν πολύ.Δεν την βλέπω καλά την εθική μας...