Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Πάμε για το μπαμ !

Καλησπέρα αδέρφια. Σήμερα το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχει λίγες ευκαιρίες και εγώ θα ασχοληθώ με την Eurovision. Έχω εντοπίσει κάποιες καλές επιλογές με εξαιρετικές αποδόσεις που μπορούν να μας στείλουν στο ταμείο...

Για νικητή δεν θα σταθώ στα μεγάλα φαβορί, μιας και θεωρώ ότι η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν δεν θα κερδίσουν γιατί δεν έχουν την οικονομική άνεση να διοργανώσουν την ερχόμενη Eurovision. Έτσι αμέσως αμέσως απορρίπτω τα δύο μεγάλα φαβορί. Το άλλο φαβορί που ακούει στο όνομα Γερμανία το απορρίπτω καθαρά για λόγους απόδοσης, γιατί θεωρώ ότι σε μια τέτοια διοργάνωση οφείλουμε να ψάξουμε για μεγάλες αποδόσεις.

Έτσι λοιπόν ως πρώτη επιλογή θα κρατήσω την Γαλλία, μιας και έχει ένα πολύ ξεσηκωτικό τραγούδι, που θα ενθουσιάσει το κοινό και γιατί έχει πάρα πολλά χρόνια να κερδίσει, ενώ είναι από τους μόνιμους χορηγούς της διοργάνωσης. Την Γαλλία μπορούμε να την επιλέξουμε και για είσοδο στην πρώτη τετράδα, μιας και η απόδοση είναι αρκετά καλή.

Δεύτερη επιλογή για νικητή είναι το Βέλγιο, με ένα πολύ συμπαθητικό στον κόσμο τραγούδι και τρίτη επιλογή η Ιρλανδία με την πολύ ωραία μπαλάντα της, αλλά και την έμπειρη στον διαγωνισμό της Eurovision τραγουδίστρια της.

Νικητής : Γαλλία - Βέλγιο - Ιρλανδία
Είσοδο στην τετράδα : Γαλλία

Δεν υπάρχουν σχόλια: