Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Απόψε το πρώτο φιλικό τεστ της Εθνικής μας ομάδας

Δοκιμή Νο1 απόψε το βράδυ για την Εθνική, απέναντι στη Βόρειο Κορέα... Στο Άλταχ της Αυστρίας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Μπαντ Ραγκάζ όπου προετοιμάζεται η Εθνική Ελλάδας τις τελευταίες μέρες, ο Ότο Ρεχάγκελ και οι εκλεκτοί του δοκιμάζονται απέναντι σε Κορεάτες, όχι ωστόσο αυτούς (Νότιους) που θα βρουν μπροστά τους στη Νότιο Αφρική.
Οι ομοιότητες ανάμεσα στις δύο Κορέες, όπως άλλωστε υποστηρίζει και ο Γερμανός τεχνικός, είναι πολλές.
Όπως και να χει, το ματς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ελλάδα προκειμένου να “μετρήσει” το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται. Ο Ότο Ρεχάγκελ θα έχει την ευκαιρία έτσι να εντοπίσει λάθη και παραλείψεις και να δουλέψει πάνω σε αυτά το υπόλοιπο διάστημα, μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,Εθνικής θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 και αμυντικούς προσανατολισμούς, ψάχνοντας το γκολ από στημένες φάσεις.
Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει εκτός απροόπτου ο Μιχάλης Σηφάκης. Την αμυντική γραμμή θα αποτελέσουν οι Κυργιάκος και Μόρας στο κέντρο, ο Βύντρα δεξιά και ο Σπυρόπουλος αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Τζιόλης και Καραγκούνης ενώ την επιθετική γραμμή θα συγκροτήσουν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Καπετάνος.

Μοναδικός απών για το αποψινό ματς είναι ο τραυματίας Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και εκτιμάται ότι από την Πέμπτη θα ενσωματωθεί και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: