Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ξεκινά η μεγάλη μάχη

Καλησπέρα σας, επιστροφή μετά από αρκετό καιρό, αφού λόγω φόρτου εργασίας την εβδομάδα που μας πέρασε δεν κατάφερα να ανεβάσω κάτι....ωστόσο οι συνεργάτες μου σας έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες και τα προγνωστικά τους για τα μεσοβδόμαδα ματς ,τα οποία δεν ήταν και πάρα πολλά, με αρκετή μεγάλη επιτυχία!
Από το κουπόνι του σ-κ το μόνο παιχνίδι που ξεχωρίζει και με το οποίο θα ασχοληθεί το σύνολο των παιχτών, είναι ο τελικός του Champions League οποίος διεξάγεται για πρώτη φορά ημέρα Σάββατο. Οι προετοιμασίες στην Μαδρίτη έχουν τελειώσει και οι παίχτες και το τεχνικό επιτελείο και των δύο ομάδων είναι έτοιμο για τον μεγάλο τελικό!!!

Μπάγερν VS Ίντερ
Μπάγερν εναντίον Ίντερ στον φετινό τελικό της Μαδρίτης, σε ένα μάτς το οποίο αναμένεται να είναι πολύ αμφίρροπο και όλος ο κόσμος τον περιμένει πώς και πως....
Οι Γερμανοί θα μπούν στο γήπεδο έχοντας στην πλάτη τους 4 κατακτήσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης, με την τελευταία να είναι το 2001 στο Μιλάνο, εκεί που η Μπάγερν κατάφερε να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4 απέναντι στην Βαλένθια του Κούπερ!
Από την άλλη οι Ιταλοί έχουν πάρει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μόλις 2 φορές, με την τελευταία να είναι το πολύ μακρινό 1965, εκεί που κέρδισε την Μπενφίκα με 1-0 και κατέκτησε το τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών!
Για τους στατιστικολόγους, το 1980 είχε γίνει ακόμη ένας τελικός της διοργάνωσης σε αυτό το γήπεδο ανάμεσα στην Νότιγχαμ και το Αμβούργο και το σκόρ είχε έρθει 1-0 υπέρ της Νότιγχαμ!

Απουσίες:
Και οι δύο ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν από μία πολύ σημαντική απουσία!
Οι Βαβαροί δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Ριμπερί αφού έχει τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ για 3 αγωνιστικές εξαιτίας της κλοτσιάς που είχε ρίξει στον Λισάντρο Λόπεζ...... Στην αντίπερα όχθη ο Τιάγκο Μόττα θα είναι μία σημαντική απουσία από τα χάφ της Ίντερ αφού είναι τιμωρημένος για την ανόητη και άδικη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Μπάρτσα.

Τα πάντα όλα!
Ένα ακόμη αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι φέτος όποια ομάδα και να κατακτήσει το Τσου Λου θα έχει κάνει αυτομάτως το περιβόητο Τρέμπλ, αφού και οι δύο ομάδες τα έχουν πάρει όλα φέτος στις χώρες τους! Επίσης σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου από την Ίντερ τότε ο Ετό θα γίνει ο πρώτος παίχτης στην ιστορία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα κάνει 2 συνεχόμενα τρέμπλ!!

Η μάχη των Ολλανδών
Και οι δύο έχουν φύγει σαν αποτυχημένοι από την ίδια ομάδα, και οι δύο έχουν κάνει απίστευτη χρονιά φέτος και έχουν συμβάλει στα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα τους εδώ που έφτασε, και οι δύο είναι παίχτες που μπορούν με μία ενέργεια τους αύριο να βάλουν την ομάδα τους μπροστά.....
Ρόμπεν VS Σνάιντερ.....και η συνέχεια στην Τ.V.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: