Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Καλή πρωτομαγιά....με λίγη μπάλα!

Καλησπέρα, καλό μήνα σε όλους καταρχάς και καλή Πρωτομαγιά να έχουμε…..
Στα του στοιχήματος τώρα, σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για μεγάλα πονταρίσματα! Τα σημεία είναι όλα πολύ δύσκολα και οι αποδόσεις στα περισσότερα ματς κάτω του μετρίου….Γνώμη μου να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί ώστε να ρίξουμε τα περισσότερα λεφτουδάκια μας την Κυριακή, που φαίνεται να έχει πολύ πιο ωραία ματς!
Μας περιορίζει αρκετά το κουπόνι αφού οι περισσότερες αναμετρήσεις γίνονται αύριο! Γι ’αυτό σήμερα θα ασχοληθώ αρκετά με τα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκας κάτι που δεν συνηθίζω να το κάνω! Το πρώτο παιχνίδι που έχω επιλέξει να βασιστώ είναι ο πολύ μικρός άσος της Λεβερκούζεν 1.25 ( δεν συνηθίζω να παίζω αποδόσεις κάτω του 1.4), μία Λεβερκούζεν  η οποία κυνηγάει την Τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσου Λου και περιμένει ένα πιθανό στραβοπάτημα της Βέρντερ, η οποία παίζει ένα πολύ δύσκολο μάτς μέσα στην έδρα της Σάλκε.
Τα δύο επόμενα ματς που έχω επιλέξει από την Γερμανία έχουν να κάνουν με τα γκόλ και πιο συγκεκριμένα με τα 2-3 τέρματα στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης στο 2.1 και το Over του 1.5 στο μάτς της Φρανκφούρτης!
Τέλος από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχω επιλέξει τον άσο της Μπούρσα στην μικρή επίσης απόδοση του 1.3!

Λεβερκούζεν-Χέρτα – 1 (1-1)
Αιντραχτ-Χόφενχαιμ – Over (1-2)
Στουτγάρδη-Μάιντζ – 2-3 Goal (2-2)
Μπούρσασπορ-Καισέρισπορ – 1 (2-0) 
2/4
Καλή τύχη στις επιλογές σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: