Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Τρεμπλ από την Ίντερ......και σε 19 μέρες αρχίζει το Μουντιάλ

,
Τελείωσε και ο τελικός του Champions League με νικητή την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος όπως αναμενόταν ανακοίνωσε ότι την επόμενη χρονιά δε θα βρίσκεται στο πάγκο των Νερατζούρι....
Ο τελικός δεν είχε το τρομερό θέαμα άλλον αγώνων,με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω,φανταστικές ενέργειες,τακουνάκια και άλλα τέτοια,αλλά είχε πολύ τακτική και πολύ άμυνα....Επίσης είχε ένα εκπληκτικό Μιλίτο ο οποίος έκανε 2 φορές χαζούς τους αργούς αμυντικούς της Μπάγερν,ένα πολύ καλό Σνάιντερ και Ρόμπεν και γενικά μία αλάνθαστη αμυντική λειτουργία από την Ίντερ!
Στο στοιχηματικό μέρος τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, αφού το Arpaktiko κατάφερε και έκανε το απόλυτο με 3/3 Ταμεία και εγώ(Κουβανός) είχα άλλες τρείς επιτυχίες, μέσα στις οποίες ήταν και ο σκόρερ μας!

Πλέον σιγά-σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να κινούμαστε σε ρυθμούς Μουντιάλ και να μπαίνουμε στο κλίμα της διοργάνωσης! Ας αρχίσουμε μία πρώτη γνωριμία με την διοργάνωση βλέποντας τους 8 ομίλους στους οποίους μέσα είναι και η Εθνική μας ομάδα......

1ος όμιλος

1. Νότιος Αφρική
2. Μεξικό
3. Ουρουγουάη
4. Γαλλία

2ος όμιλος

1. Αργεντινή
2. Νιγηρία
3. Νότιος Κορέα
4. Ελλάδα

3ος όμιλος

1. Αγγλία
2. ΗΠΑ
3. Αλγερία
4. Σλοβενία

4ος όμιλος

1. Γερμανία
2. Αυστραλία
3. Σερβία
4. Γκάνα

5ος όμιλος

1. Ολλανδία
2. Δανία
3. Ιαπωνία
4. Καμερούν

6ος όμιλος

1. Ιταλία
2. Παραγουάη
3. Νέα Ζηλανδία
4. Σλοβακία

7ος όμιλος

1. Βραζιλία
2. Βόρειος Κορέα
3. Ακτή Ελεφαντοστού
4. Πορτογαλία

8ος όμιλος

1. Ισπανία
2. Ελβετία
3. Ονδούρα
4. Χιλή

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Δίκαια νικητές οι Ιταλοί. Το πάλεψαν οι Γερμανοί, αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη ποιότητα. όπως εσύ, έτσι κι εγώ προετοίμαζομαι για μουντιάλ!

Κουβανός είπε...

Kalispera file mou Kathare,dikaiotati i niki twn Italwn...exei ksekinisei to megalo afierwma gia to fetino moundial!