Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Europa League= GOAL

Καλησπέρα φίλοι μου,για ένα γκόλ μας έσπασε εχτές η δυάδα μας και μαζί και το 3 σερί ταμείο!Συνεχίζουμε σήμερα δυνατά αφού έχουμε ξανά ευρωπαϊκή βραδιά,αυτή τη φορά απο το Europa League....τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά τις ομάδες που θα προκριθούν και αυτό κάνει όλες τις αναμετρήσεις να είναι αμφίρροπες....Η σημερινή μου τριάδα θα κινηθεί πάλι στα πόσα τέρματα θα σημειωθούν δίχως την ύπαρξη κάποιου σημείου. 
Αρχικά, στο εμφύλιο της Μαδρίτης αναμετρούνται δύο ομάδες που το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο είναι να επιτίθενται!!!Δύσκολο μάτς για πρόβλεψη γιαυτό θα πάω με τα πολλά γκόλ.
Το επόμενο μάτς που θα ασχοληθώ είναι αυτό των Λύκων απέναντι στον φονιά των γιγάντων(Σαχτάρ,Γιουβέντους.....). Πιστεύω ότι θα καταφέρουν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και τελικώς θα προκριθεί η Φούλαμ....
Για το τέλος άφησα το ντέρμπι της συγκεκριμένης φάσης και δεν είναι άλλο από το Λίβερπουλ vs Μπενφίκα! Οι Πορτογάλοι είναι λίγο κουρασμένοι από τα συνεχή  παιχνίδια ωστόσο είναι ένας από τους βασικούς τους στόχους η διάκριση στην Ευρώπη...Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποιος θα περάσει σήμερα  με ένα point να δίνω στους Άγγλους.


Ατλέτικο Μ.-Βαλένθια -- Over (0-0)
Βόλφσμπουργκ-Φούλαμ -- Over (0-1)
Λίβερπουλ-Μπενφίκα -- 2-3 Goal (4-1)
0/3
Ειδικά στοιχήματα:
Βόλφσμπουργκ-Φούλαμ -- 2-1(ΤΕΛ ΣΚΟΡ)/Πρόκριση Φούλαμ/Να σκοράρει ο Τζέκο


1/3


Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: