Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Φουλάρουν για τελικό



Καλησπέρα σας, πολύ καλά πήγαμε εχτές για άλλη μία φορά με τα ΝΒΑ....ενώ εχτές η ομάδα του Μουρίνιο κατάφερε έστω και αν έπαιζε με όλους τους παίχτες άμυνα και πίσω από την σέντρα για 90 λεπτά να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Μαδρίτης, εκεί που θα βρεί την Μπάγερν.....και μετά κατηγορούσαν την Εθνική μας ομάδα για το ποδόσφαιρο που έπαιζε στο Euro....δεν νομίζω να είχε κάποια διαφορά η ομάδα του Μουρίνιο εχτές....Μάλλον διδάχτηκε από το 2004 ο Πορτογάλος!!!
Σήμερα έχουμε στο κουπόνι τους δύο επαναληπτικούς αγώνες για το Europa League! Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε αγγλικό εμφύλιο στον τελικό του Europa αφού πιστεύω ότι η Φούλαμ μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και δύσκολα θα χάσει και σήμερα(φονιάς των γιγάντων). Από την άλλη οι Γερμανοί θέλουν να πάνε στον τελικό όσο τίποτε άλλο, αφού γίνεται μέσα στην έδρα τους...
Στο άλλο παιχνίδι πιστεύω ότι η παρέα του Τζέραρντ μπορεί να πάρει την πρόκριση και  να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα....στηρίζουμε το αλάνι και ελπίζουμε να πάει ένας Έλληνας παίχτης σε ένα τελικό Europa League!


Φούλαμ-Αμβούργο -- 1 (2-1)
Λίβερπουλ-Ατλέτικο -- 1 (1-0)
2/2
TAMEIO
Καλή τύχη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: