Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Super League Bet Κυριακής


Καλησπέρα,5 παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την 3η αγωνιστική της Superleague,έχοντας κάποια ξεκάθαρα φαβορί και κάποια αμφίρροπα ματς!

Εργοτέλης – Λεβαδειακός

Οι κρητικοί πάνε σε αυτό το ματς με την ψυχολογία στα ύψη, εφόσον βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το πέρας των 2ο πρώτων αγωνιστικών! Ωστόσο απών από αυτό τον αγώνα θα είναι ο ΜVP του προηγούμενου αγώνα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης διότι δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η αποστολή των Κρητικών είναι: Αθανασίου, Δασκαλάκης, Μπουντιμίρ, Μαουρίτσιο, Χίμπλινγκερ, Κένεντι, Ροτζέριο, Ογκουνσότο, Πλάσνεγκερ, Ρομάνος, Τζούνιορ, Βακουφτσής, Γελαδάρης, Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Ματθαιάκης, Ορφανός, Φραγκουλάκης, και Κοιλιάρας.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, θέλοντας να κυνηγήσει το διπλό ώστε να διπλασιάσει τις νίκες του. Ο Εμεράν που ένιωσε χτες πόνους στην γάμπα, είναι όπως αναμενόταν στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Μπλάζιτς, Εμεράν, Κόλτζο, Λεονάρντο, Καρακώστας, Ντιμπαλά, Μοντόγια, Τριποτσέρης, Καψής, Τουρέ, Μασάντο, Μουλόπουλος, Κιάσσος, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Κατσικογιάννης, Γκεορκίεφ, Τζωρμπατζάκης, Μπούσι.

Θρασύβουλος – Αστέρας Τρίπολης

Με αρκετές απουσίες αναμένετε να παραταχθεί η ομάδα της φυλής αφού Καραμαλίκης, Πουλάκος και Μαρκορά είναι τραυματίες. Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά έχοντας 0/0/2 στις 2 πρώτες αγωνιστικές.

Ο Αστέρας αναμένεται να ταξιδέψει στη φυλή με στόχο μόνο τη νίκη, αφού η ομάδα έκπληξη της περσινής σεζόν δεν έχει ξεκινήσει και με το καλύτερο τρόπο….στα θετικά είναι η επιστροφή επιτέλους του Καρντόσο και του Φιλομένο! Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Γιώργο Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Φλάβιο, Ρικάρντο Εστέβες, Νίκος Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Σωκράτης Φυτανίδης, Ζορζίνιο, Μπρούνο Ουριμπάρι, Πέτρος Κανακούδης, Ίσραελ Νταμόντε, Ζεάν Κάρλος, Αντριάν Μπαστία, Φάμπιο Φελίσιο, Ντουαλά, Ζαουάντ Ζαιρί, Οράσιο Καρντόσο, Λούσιο Φιλομένο και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Προτάσεις:

295 Εργοτέλης-->1/Χ

296 Αστέρας Τρίπολης-->2

Δεν υπάρχουν σχόλια: