Τρίτη, 17 Ιουνίου 2008

Δελτίο Τύπου ΒWINΗ bwin εισάγει ένα νέο στοιχηματικό πόρταλ για το EURO 2008

Η bwin, η μεγαλύτερη εταιρία online gaming παγκοσμίως, βελτιώνει την προσφορά αθλητικών στοιχημάτων για το EURO 2008. Το βασικό κομμάτι αυτού του νέου σχεδιασμού θα διαθέτει ακόμη πιο εξυπηρετική και διαισθητική live στοιχηματική επιφάνεια. Επίσης, ολόκληρη η ιστοσελίδα της www.bwin.com έχει αλλάξει εμφάνιση, αποκτώντας πιο ξεκάθαρη διάταξη, καθιστώντας έτσι τη σελίδα ακόμη πιο φιλική για το χρήστη.

“Τα τελευταία δύο χρόνια, η εμφάνισή/το στιλ μας έχει αντιγραφεί επανειλημμένως από ανταγωνιστές. Με τη νέα στοιχηματική πύλη, προβάλλουμε και πάλι την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε,” εξηγεί ο Co-CEO Norbert Teufelberger. Η εταιρία online gaming απασχολεί αυτή τη στιγμή περισσότερους από 1.300 εργαζόμενους, 700 εκ των οποίων βρίσκονται σε διαφορετικά τμήματα IT. 250 υπάλληλοι της bwin επικεντρώνονται αποκλειστικά στην ανάπτυξη λογισμικού.

11.000 στοιχήματα κατά τη διάρκεια του EURO 2008

Κατά τη διάρκεια του EURO, τα live στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα για όλους τους αγώνες. Μαζί με τα έως 175 στοιχήματα ανά αγώνα που διατίθενται στην κλασική στοιχηματική προσφορά, δημιουργήσαμε σχεδόν 11.000 διαφορετικά στοιχήματα μόνο για τους αγώνες του EURO. Η bwin αναμένει να αποφέρει το EURO μία αύξηση εσόδων από αθλητικά στοιχήματα κατά περίπου 10% για όλο το έτος. Εάν αυτό θα δημιουργήσει πρόσθετα ακαθάριστα έσοδα gaming ή όχι (στοιχηματικά πονταρίσματα μείον τα κέρδη) αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των αγώνων.

Στο Μουντιάλ 2006 σημειώθηκαν ένα εκατομμύριο στοιχήματα καθημερινά

Στο Μουντιάλ 2006, η bwin είχε ήδη επιδείξει την υψηλή της απόδοση στα τεχνικά συστήματα. Για πρώτη φορά στα χρονικά, τοποθετήθηκαν ένα εκατομμύριο στοιχήματα σε μία μόλις ημέρα και περισσότερα από 500.000 μεμονωμένα στοιχήματα σε έναν μόλις αγώνα. Μετά το Μουντιάλ 2006, η bwin συνέχισε να βελτιώνει τις επιδόσεις της.

Η μεγαλύτερη αθλητική στοιχηματική προσφορά της Ευρώπης

Οι πελάτες της bwin μπορούν ήδη να τοποθετούν τα στοιχήματά τους σε 100 live διοργανώσεις καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα και να επιλέξουν μεταξύ έως και 150 στοιχημάτων ανά διοργάνωση. Εκτός από το δημοφιλές ποδόσφαιρο, υπάρχει το μπάσκετ και το χάντμπολ. 7,6 εκατομμύρια επισκέψεις ημερησίως, σχεδόν 560.000 νέοι επισκέπτες και περισσότεροι από 5.000 προσφάτως εγγεγραμμένοι χρήστες καθημερινά καθιστούν τη bwin ένα από τα ισχυρότερα online εμπορικά σήματα στον κόσμο.

Σήμερα, η bwin διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική προσφορά online gaming. Η εταιρία αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο αθλητικών στοιχημάτων της Ευρώπης, αφού προσφέρει περισσότερα από 90 αθλήματα (περισσότερα από 40 εκ των οποίων βρίσκονται και στην ενότητα live στοιχήματος) και περιλαμβάνει περισσότερα από 500 πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σε 100 χώρες. Το 2007 τοποθετήθηκαν συνολικά περί τα 233 εκατομμύρια στοιχήματα. Επίσης, με περισσότερους από 40.000 παίκτες στα τραπέζια πόκερ, η bwin αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους online πόκερ της Ευρώπης. Μια διευρυμένη ποικιλία παιχνιδιών καζίνο και SkillGames συμπληρώνουν την προσφορά προϊόντων της bwin.

Δεν υπάρχουν σχόλια: